9+1 vol accelerar la transició ecosocial cap a un món postcapitalista més just i sostenible.

Volem crear i afavorir les transformacions que aporten benestar a les persones i als ecosistemes, garantint els drets humans i la justícia social i de gènere.

QUÈ ÉS 9+1

9+1 és un moviment que fa participar tothom i que aplica el que vol promoure: cura de les persones i de la biosfera amb creativitat i innovació; amb el diàleg i la mediació com a mètode. Estem en un moment clau per a la transició a un nou model social i econòmic respectuós amb el planeta, que generi benestar.

Si s’actua des de tots els àmbits possibles, des de la universitat, a les comunitats de veïns, passant per col.lectius professionals i empreses es pot accelerar la transformació. Participarem i ajudarem a que aquesta transformació sigui una realitat.

QUI SOM

Som un col.lectiu que pensem com contribuir a millorar el benestar de la gent que ens envolta i, alhora, participar a la imprescindible i urgent transició ecosocial que necessitem i l'impuls a l'economia regenerativa. És un grup divers i multidisciplinar de persones que decideixen actuar des de la transversalitat per un objectiu comú de catalitzar idees i talent cap a noves formes d'economia i comunicació.

QUÈ FEM?

Col·laborar per a que tothom pugui informar-se, compartir i debatre: ningú té la veritat però hi ha mètodes per ser objectius, cal facilitar l’accés a les dades, posar-les en context, interpretar què està passant amb periodisme real, al servei dels interessos de la ciutadania.

Promoure i fer visible l’economia Regenerativa que ja estan portant a terme milions de persones i que genera benestar de forma justa i eficient.

Ajudar a aplicar els canvis des del dia dia de qualsevol persona des dels serveis bàsics com habitatge, energia, aigua, però també cures, aliments, roba, mobilitat, cultura...

Reclamar dels governs accions justes i transparents en la direcció de promoure la transició ecosocial…Cal invertir per a que no siguin traumàtics però s’han d’afrontar els canvis d’una vegada abans no sigui massa tard.

CONFERÈNCIA

La nostra primera acció ha estat ajudar a l'organització del debat “Economia en transició, del Covid a l’emergència climàtica” gràcies a una beca amb la UPF i en col.laboració amb l'organització Research & Degrowth.

ARTICLES

Segueix els notres articles al nostre canal de Medium.

VES A MEDIUM VES A MEDIUM

QUÈ ESTÀ PASSANT

Segueix-nos a Instagram per a mantenir-te al dia del què passa a 9+1.